2015.03.07

 
# Jag orkar inte.. Jag är alldeles tom # I väntan på döden
 
 

Starkt ord

 
Avlivning
 
 

Gratis vardagsmotion!

 
Vi hade utbildningsdag på Sannarpsgymnasiet igår och istället för att ta bussen så valde jag att cykla (kors!) Strängt som attan var det för en ack så otränad tjej men totalt blev det 1,3 mil. Tummen upp för det tycke jag!
 
 

2015.03.04

 
Morgonstund har guld i mun!
 
- Usch nej, inte idag. Jag ska strax åka till Slöinge med min älskade lilla Wilma och jag har så himla ont i magen inför detta. Hoppas allt går bra! ♥
 
 
 
 

2015.02.28

 
Viktfokus är inget som jag har haft nu den senaste tiden. Inga ursäkter! På det igen!
 
Min vikt i lördags när jag vägde mig: 82,5kg (+4,5kg) 
 
 

Notis: Jag blev livrädd när jag såg att jag hade gått upp såpass mycket så jag satte på mig mina nya träningskläder från Gekås, pluggade in musik i öronen och gick sedan till Linehed för att hämta min cykel. Därifrån cyklade jag till Fyllinge för att hämta ett par grejer och sedan tillbaka till Skedala. Jag var väl ute i ungefär 2 1/2 timme. 
 
 

1:a mars

..och det snöar här i Halmstad idag. Mindre kul tycker jag, hade varit mysigt med lite vår nu. Jag var en sväng i Ullared igår -på Gekås, med mamma, Niklas och Johanna. De var rätt mycket folk där men det hade vi nästan räknat med i och med att det var lönehelg. Oh så mycket fina vårgrejer de hade fått in, mycket trädgårdsgrejer. Stora krukor, belysning och annat som hade gjort sig väldigt fint ute i min lilla trädgård. Jag blev alldeles som salig när jag gick där och fundelerade och inredde för mig själv men jag fick behärska mig. Får åka dit en annan gång när jag mer har bestämt vad det är som jag behöver, annars kan det nog bli en hel del som jag "behöver". Köpte en del grejer till Wilma, bla en mysig säng som hon kan ha här hos mina föräldrar, nu när vi är här såpass mycket. Syrran sa att jag skämmer bort henne och det tycker jag inte är mer än rätt, särskilt nu när hon har så ont. Hon fick ju förresten en ny kur med smärtstillande/ antiinflammatorisk medicin som veterinären skrev ut i fredags när vi var där men denna gången fick vi tabletter för 3 veckor och jag tycker att det verkar som att hon inte har lika ont. Skönt det! 
 
Nu ska jag ut och plocka bajs!
 
 
RSS 2.0