Healing!

Det är nu över en vecka sedan som jag opererades. Jag är fortfarande rätt trött och blir lite snurrig emellanåt och denna process är ju en väldigt stor omställning för kroppen så det tar ju såklart sin tid innan man kommer på banan igen men det känns verkligen hur bra som helst att jag äntligen fått gjort det! Jag har börjat fila lite på min alldeles egna operationshistoria + att jag har tagit bilder så att jag förhoppningsvis ska kunna se skillnaden sedan. Får se om jag vågar lägga om lite bilder här på bloggen (tycker själv att det är kul och se sådana bilder när jag läser andra GBP-bloggar och beundrar verkligen deras mod som vågar) 
 
Läkningsprocessen på magen går iallafall alldeles utmärkt känner jag eftersom det kliar något så fruktansvärt  under plåstren, hihi. På måndag ryker dem! Ska bli SÅ skönt att få bort dem! Jag kikade faktiskt lite på hur det såg ut, då jag skulle byta två utav mina plåster. Det såg inte alls så farligt ut! Såg ut som där satt piercings mitt på fläsket, rakt upp och ner och mitt i ingenstans!
 
Matrutinerna tycker jag funkar helt ok! Målet nu efter operation är ju att komma upp i minst 1,5 liter vätska/ dag vilket jag i och för sig tycker är rätt tufft att uppnå emellanåt. Måste bli bättre på mina mellanmål. Tanken är att man ska äta 6 ggr om dagen, frukost, lunch och middag samt 3 mellanmål varav varje måltid består av 1,5 dl och att dessa ska ta 30 minuter att få i sig. Däremellan ska man dricka vatten. Så om ni förstår så känns det inte som att jag gör annat än och äter och dricker :)
 
 
  
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0