1 day left (!)

Väskan står färdigpackad och klar. Imorgon hoppar jag på tåget som går 13.02 från Halmstad - Lund där jag gör ett byte från Lund - Kristianstad. Centralstationen ligger dock en bit ifrån hotellet där jag ska bo och jag har väl inte någon direkt plan på hur jag ska ta mig dit, mitt lokalsinne är väl sådär, hihi. Men det ska nog gå fint, får la ta en taxi om jag virrar bort mig alldeles :) 
                                                                                                                                                      Så här  kommer det snart att se ut i min magge


Kommentarer
Annika

Du kommer ju inte kunna äta ordentligt längre :c

2013-09-17 @ 17:24:20
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Alex__

Vilken typ av operation är det? Har en kompis som opererade sig, men då minskade de "bara" drastiskt påmagsäcken tror jag`?

Lycka till i alla fall! Hoppas allt går bra!

2013-09-19 @ 16:11:13
URL: http://www.borderlinepathetic.blogg.se
Sara

Annika: Jag kommer såklart inte att kunna äta som jag gjort tidigare vilket är bra, för förut så åt jag inte heller ordentligt, utan alldeles för mycket vilket resulterade i min övervikt. Jag förstår såklart vad du menar men jag känner mig fortfarande väldigt nöjd med mitt val som kommer leda till en bättre hälsa, självförtroende och allt annat som en förbättrad hälsa innebär :)

Ha en härlig dag! / SARA

2013-09-23 @ 15:29:47
URL: http://justmesara.webblogg.se/
Sara

Alex: Tack så mycket! :) Operationen som jag har gjort kallas för Gastric bypass (GBP) och mycket riktigt som du säger så förminskar man magsäcken genom att "koppla ur" största delen av denna då man kopplar på tunntarmen direkt på övre delen av magsäcken och då får en liten ficka som blir till den nya magsäcken (får plats ca 1,5 dl i denna) Hoppas det gick bra för din kompis :)

Ha en härlig dag! /SARA

2013-09-23 @ 15:50:23
URL: http://justmesara.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0