2013-10-13

 

 
 
Söndag igen, vilket innebär vägningsdags. 25 dagar sedan jag opererades.
 
Vikt: 95,5 kg (-18,5kg)
 
 

 
 
 

JAY Z "Holy Grail" featuring Justin Timberlake

 
 
 
 
 
 
 
 

VÄLA

Tog en tripp ner till Väla idag med mamma och Niklas. Träffade underbara Nina och Yvonne. Nina sken som alltid som den solstråle hon är och var som vanligt jätte vacker, särskilt med sin bebismage <3
 
Jag fyndade minsann lite grann. B l a en oversize jacka som jag så länge varit på jakt efter, den är dock fortfarande lite tajt om maggen men det ska det bli ändring på! :)
 
 

2013-10-06

 

 
Det är idag 18 dagar sedan jag opererades(!) Tiden går fort!
 
Vikt: 97,5 kg (-16,5kg)
 
 

 Notis: Känslan av att väga under 100kg är så fruktansvärt skön! Allt känns plötsligt lite lättare och att köpa- och titta på kläder har helt plötsligt fått en mening igen.
 
 
 

Från Nordicfeel.se

 
 
 
 
Fick äntligen tummen ur och beställde hem 2 nya parfymer. Awesome!
 
 

Dosetten

Vid en gastric bypass operation där man minskar drastigt på magsäckens storlek minskar också kroppens upptag utav olika vitaminer, mineraler och järn. Därför är det viktigt att man tillför dessa i tablettform. Igår började jag med mina som är: B12, D-vitamin, Multivitamin kvinna och Omeprazol (tillfällig) som jag tagit sedan dagen innan operation för att undvika magsår/ magkatarr. Vid menstration ska man även ta järntabletter, dock istället för D-vitaminen. Möe att hålla reda på men det är lätt värt mödan!
 
 
 
 
 

Köttbullar!!!

 
 
Tillsammans med potatis och morötter (nästa gång tänker jag inte mixa potatisen utan istället pressa sönder den med gaffel, för att undvika att det blir som på bilden, typ klister) Men annars kan ni tro att det var gott! :)
 
 
 

Purékost

 
Min flytperiod är härmed över!
Imorgon börjar jag med purékosten!!!! Herregud vad gott det ska bli med "riktig" mat :) Kan inte bestämma mig för vad jag ska äta dagen till ära, haha!
 
 
 
 

Agrafferna

 
 
Igår tog jag bort mina agraffer! Jippie! Nu ska jag tejpa ärren ett tag framöver, ju längre jag tejpar ju mindre kommer det att synas sedan, sa distriksökerskan.
 
RSS 2.0