Vid informationsmötet..

 
 
 
Framme i Lund, cirka 1 1/2 timme innan mötet började, haha! Ville ju vara säker på att vara där i god tid. Passade under tiden på att ta lite bilder samt dricka lite kaffe med Johanna och Niklas. Tack för att ni följde med hörrni! ♥
 
 
 Fick jätte mycket information om allt gällande GBP. Vid gruppinformationen föreläste först en läkare och sedan en dietist och därefter en sjuksköterska som informerade om hur operationen går till och vad man bör tänka på innan samt efter operationen. Mötet tog väl ungefär en 3 timmar och jag hade verkligen JÄTTE ont i rumpan efteråt. Efter mötet blev vi inkallade till läkaren för individuella samtal. 
 

 
Det var det indviduella samtalet som jag hade oroat mig mest för men det var faktiskt inte alls så farligt som jag hade trott. Förväntade mig liksom ett typ förhör där jag skulle få tala om varför just jag ska få göra detta och förklara hur gärna jag vill det här osv. Så var inte fallet, tack och lov. Typiskt mig att måla upp värsta senariot. Samtalet tog nog inte mer än 10 minuter, som inkluderade ett par lättare frågor + att han undersökte min tidigare ärr på magen (från min gallstensoperation). För att få göra operationen ska jag gå ner 5kg fram tills operationsdagen och därmed nå en vikt på totalt 108 kg. Anledningen till att man ska gå ner i vikt innan operationen är för att minska storleken på levern som annars ligger i vägen då man ska operera.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0