1: a augusti

Äntligen äntligen så är det augusti! Hihi. Har inte hunnit skriva så mycket här i bloggen nu på ett par dagar. Har jobbat rätt mycket och när jag jag väl har varit ledig så har jag i princip dykt ner i sängen så fort jag kommit hem från jobbet och varit ute med Wilma. 155 arbetade timmar fick jag ihop i juli, så det känns ju som att det kommer bli en ok lön i augusti i alla fall. Sedan kom jag ju på att jag får pengar från CSN i augusti också(!) Fiii faaan! 
 
Hur som helst.. :)
Blev dock besviken och fundersam över svaret jag fick av min läkare angående min röntgen. Så här skrev han (och ha då i åtanke att jag själv pratade med min röntgenläkare som då konstaterade att han omöjligt kunde avgöra vad det var för knuta med den sorts röntgen som jag gjorde, däremot sa han att han kunde se att ingenting var sönder).
 
• • 
 
Hej Sara!
För kännedom får jag meddela att röntgen visade normala förhållande, d v s inget oroväckande. Det kan ibland finnas skäl om du har besvär, att göra en form av skiktröntgen men jag tycker inte att det finns skäl till detta, utan vi låter oss nöja med detta.
 
Skulle du ha några frågor får du gärna höra av dig - jag är dock borta på semester nu men återkommer... osv
 
• • •
 
 
För det första.. så funderar jag på hur knutan kunde bli till något som inte var oroväckande, då han som röntgade omöjligt kunde konstatera varken det ena eller det andra.
 
För det andra.. så undrar jag vad som menas med besvär. Anses inte sömnsvårigheter, mer eller mindre ständig smärta i axel, nacke, huvud, svårt att klä sig och arbeta i ett års tid som tillräckliga besvär? 
 
För det tredje.. Jaha vad händer nu då? Ska jag fortsätta och gå runt och ha så här ont?
 
Jag ringde och frågade sköterskan på Amadeuskliniken som jag pratade med om inte hon kunde hjälpa mig att boka en tid för skiktröntgen men det kunde hon såklart inte utan då fick jag allt vara så vänlig och boka en ny tid. Så jag fick boka ytterligare ett nytt läkarbesök, så på tisdag ska jag dit igen. Fy fan vad jag känner mig jobbig, skulle helst av allt bara skita i allt men jag tänker inte ge mig förrens jag har fått en ordentlig undersökning, nej inte denna gången inte. Borde väl egentligen vara en självklarhet att fastställa bakomliggande orsak till sådan här smärta för att kunna ge rätt behandling/ åtgärd kan man tycka. Eller? Blir så förvirrad, undrar om jag inte har blivit lite knäpp.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0